PRIVACY POLICY

Gritbird Oy registry and privacy policy

Rekisterinpitäjä

Gritbird Oy

Humpulankatu 11, 15110 Lahti

Y-tunnus: 2859518-1

Puhelin: +358 (0)45 124 2030

Sähköposti:info@gritbird.com


Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

info@gritbird.com, +358 (0)45 124 2030


Rekisterin nimi

Gritbird Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisiin tarkoituksiin, kuten

  • Gritbird Oy:n ja yhteistyökumppaneiden tarjoamien tuotteiden ja palveluiden myyntiin, toimittamiseen, laskuttamiseen ja kehittämiseen.

  • Asiakassuhteen hoitamiseen, ylläpitoon ja analysointiin

  • Liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin sekä asiakasviestintään, joita voidaan toteuttaa sähköisesti ja kohdennettuna.

  • Asiakaskyselyihin ja asiakasinformaation keräämiseen


Rekisterin tietosisältö

  • Yrityksen/ henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot, ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.

  • IP-osoitetieto tai muu tunniste

  • Asiakaspalautetiedot

  • Tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot

  • Evästäiden kautta kerättävät tiedot

  • Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot

  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

  • Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot


Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen Gritbird Oy:n kanssa. Tietoja kerätään sopimuksenteon, rekisteröitymisen tai palvelumme käytön yhteydessä. Seuraamme evästeitä, ja vierailuja verkkosivuillamme, jotka jättävät automaattisesti jäljen. Lisäksi voimme kerätä julkisista lähteistä sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden yhteydessä tietoja.


Tietojen luovutus

Tuotteiden tai palveluiden toimittamista varten saatamme luovuttaa tietoja yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät tietojasi ainoastaan palvelun toimittamisen vaatimissa rajoissa. Emme luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille tahoille. Gritbird Oy voi kuitenkin luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle mm. tietojen teknisen ylläpidon ja käsittelyn toteuttamiseksi alihankkijoidemme toimesta.


Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilytysaika

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä pitää huolen siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita kriittisiä  henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Hävitämme tarpeettomat tiedot sääntöjen mukaisesti. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tai kuin sopimus tai laki vaatii.


Rekisteritietojen tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tietojen korjaamista tai poistamista

Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tai puutteellisen tiedon korjaamista. Tietojen tarkistaminen on kerran vuodessa maksuton. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee välittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Evästeet

Hyödynnämme verkkopalvelussamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Keräämme palvelumme kävijämääristä, usein sivulla vierailevista ja suosituimmista sisällöistä tietoa. Gritbird Oy:n luvalla voivat myös kolmannet osapuolet, kuten Google ja Facebook asettaa evästeitä sivustolle tarjotakseen sivuston käyttäjälle yksilöidyn käyttökokemuksen.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan eri verkkopalveluissa.


Seuraavia tietoja on mahdollista kerätä evästeiden avulla:

  • IP-osoite

  • kellonaika

  • käytetyt sivut

  • vietetty aika

  • selaintyyppi

  • verkko-osoite, verkkotunnus ja palvelin


Evästeet on mahdollista estää muuttamalla oman selaimen tietoturva-asetuksia. Evästeiden kieltäminen voi kuitenkin aiheuttaa häiriöitä verkkopalveluiden käytössä. Lähes kaikki verkkopalvelut käyttävät evästeitä.

Askonkatu 13 D, 15100 Lahti, Finland

+358 (0)45 124 2030

©2019 by Gritbird Oy